Voorwaarden


1. Over ons

De website www.cachfires.nl is eigendom van en wordt beheerd door:

Biopejs-shop.dk ApS
Gravsholtvej 15
9310 Vodskov
Denemarken

BTW-nummer: DK34607907

Email: info@cachfires.com

Als u contact met ons wilt opnemen, gebruik dan bovenstaande gegevens.

2. Voorwaarden

2.1 Wanneer u een bestelling bij ons heeft geplaatst of een aanbod doet om goederen te kopen, sturen wij u een e-mail om te bevestigen dat wij uw bestelling hebben ontvangen.

2.2 Zodra wij uw bestelling hebben bevestigd, zullen wij u nogmaals per e-mail bevestigen dat wij uw bestelling accepteren en dat er een overeenkomst tussen ons is gesloten.

2.3 In het onwaarschijnlijke geval dat de goederen niet meer leverbaar zijn, of dat wij een prijsfout hebben gemaakt, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. In dat geval ontvangt u geen e-mail ter bevestiging van de aanvaarding van uw bestelling en is er geen contract tussen ons.

2.4 Afbeeldingen van producten op deze website dienen uitsluitend ter illustratie. Uw goederen kunnen enigszins afwijken van de afbeelding op de website, en bevatten geen van de afgebeelde accessoires, tenzij dit in de specificatie van de goederen wordt vermeld. Hoewel de goederen gemonteerd kunnen worden afgebeeld, is het mogelijk dat ze bij levering gemonteerd moeten worden.

2.5 Wij hebben er alles aan gedaan om de kleuren van onze producten op deze website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Wij kunnen echter niet garanderen dat de weergave van een kleur op uw monitor de kleur van de werkelijke goederen nauwkeurig weergeeft.

2.6 Hoewel wij proberen zo nauwkeurig mogelijk te zijn, is alle verstrekte informatie bij benadering en te goeder trouw.

2.7 Dit contract valt onder het Engelse recht.

2.8 Door een bestelling bij ons te plaatsen, gaat u akkoord met en aanvaardt u deze voorwaarden, evenals ons privacybeleid en de voorwaarden voor website gebruik.

3. Hoe een bestelling te plaatsen

3.1 U kunt onze website gebruiken om een bestelling te plaatsen, door het product dat u wilt kopen te selecteren en toe te voegen aan uw winkelmandje. Artikelen die u niet nodig heeft, kunt u te allen tijde uit uw mandje verwijderen. Als u liever per telefoon bestelt, kunt u dat doen door te bellen naar +31 202256166.

3.2 De verzendkosten worden getoond voordat u uw bestelling plaatst.

3.3 U dient de goederen volledig te betalen op het moment van bestelling.

3.4 Wij gebruiken beveiligde betalingsfaciliteiten voor online aankopen. U kunt uw bestelling betalen met Visa, MasterCard, PayPal, VPay, Maestro, JCB en bankoverschrijving.

3.5 Promotieprijzen gelden alleen gedurende de aangegeven periode.

3.6 Alle prijzen op onze website zijn in Britse ponden en inclusief BTW tegen het huidige tarief.

3.7 Zodra uw bestelling is bevestigd, is het mogelijk dat wijzigingen niet meer mogelijk zijn of extra kosten of vertragingen met zich meebrengen.

3.8 Zodra uw bestelling compleet is, stellen wij u op de hoogte van de verzenddatum.

4. Leverings- en transportkosten

4.1 Goederen worden gewoonlijk binnen 1-2 werkdagen vanuit ons magazijn verzonden. Elke geschatte verzenddatum is een schatting, die zonder kennisgeving kan veranderen. Uw betaling wordt niet in rekening gebracht totdat de goederen zijn verzonden vanuit ons magazijn.

4.2 Wij leveren de goederen gewoonlijk binnen 2-3 werkdagen na verzending.

4.3 Uw bestelling kan aankomen in meer dan één levering.

4.4 Wij kunnen onze goederen overal in Groot-Brittannië en Ierland leveren. Helaas leveren we niet aan eilanden of de Highlands/Islands van Schotland, maar we zijn in staat om namens u aan een koeriersbedrijf op het vasteland te leveren voor verdere verzending.

4.5 Wij leveren de goederen op de plaats die u in uw bestelling opgeeft. U moet thuis zijn om de levering van uw bestelling in ontvangst te nemen, wat normaal gesproken tussen 9.00 en 18.00 uur op Maandag tot en met Vrijdag gebeurt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade als u de bezorger opdraagt de goederen onbeheerd achter te laten.

4.6 De meeste van onze producten zijn relatief zwaar, en het kan zijn dat u de chauffeur moet helpen bij het uitladen van uw bestelling.

4.7 Het afvoeren van verpakkingsmateriaal is uw verantwoordelijkheid.

4.8 Als er niemand is om de bestelling in ontvangst te nemen op de geplande leverdatum, kunnen de goederen worden teruggestuurd naar ons magazijn, en we behouden ons het recht voor om u een verslavende herleveringsvergoeding in rekening te brengen.

4.9 Als u het leveringsadres wijzigt nadat de goederen naar u zijn verzonden, behouden wij ons het recht voor om eventuele extra kosten die onze vervoerders maken voor het omleiden van uw levering, aan u door te berekenen.

4.10 Controleer de goederen bij levering - goederen die ontbreken of beschadigd zijn, moeten worden gemeld aan de bezorger op het moment van levering of aan ons binnen 48 uur na ontvangst.

4.11 Als de goederen verloren gaan of beschadigd raken tijdens het transport, laat het ons dan onmiddellijk weten.

4.12 Leveringen worden alleen gedaan bij een ingang op de begane grond, en op voorwaarde dat er een redelijke toegang is, voor een veilige en snelle levering van de goederen. U dient ons op de hoogte te stellen van eventuele speciale leveringsvereisten of -voorwaarden, wanneer u uw bestelling plaatst.

4.13 Soms, om redenen buiten onze controle, kunnen we worden verhinderd om uw goederen te leveren zoals gepland. Dit kunnen bijvoorbeeld ongevallen, defecten, brand, overstroming, storm, zwaar weer, overmacht, oorlog, rellen, onlusten, kwaadwillige schade of het in gebreke blijven van onze leveranciers zijn. Wij zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld als dit een vertraging of mislukking van de levering van uw goederen veroorzaakt.

4.14 Tijd is niet de essentie van het contract, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders vermeld door een directeur van het bedrijf.

4.15 Gratis levering is beschikbaar op bestellingen waarvan de totale kosten meer dan EUR50 bedragen. Extra kosten kunnen van toepassing zijn als u uit een aantal verschillende assortimenten mengt, aangezien deze mogelijk als afzonderlijke bestellingen moeten worden behandeld.

5. Annulering en terugzending

5.1 U kunt uw contract te allen tijde annuleren, tot 14 dagen na de dag van levering. Hiervoor kunt u ons e-mailen, bellen of schrijven.

5.2 U hoeft geen reden op te geven voor de annulering. Een korte uitleg helpt ons echter om de service aan onze klanten in de toekomst te verbeteren.

5.3 Als u annuleert, moet u de goederen binnen 14 dagen na annulering, compleet met de originele verpakking, op eigen kosten aan ons retourneren. Wij raden u aan contact met ons op te nemen via dit formulier, om de goedkoopste retourzending te krijgen. U dient ervoor te zorgen dat de goederen voldoende zijn verpakt ter bescherming tegen beschadiging.

5.4 U mag de goederen gedurende 14 dagen onderzoeken, zoals u dat ook zou doen als u onze showroom had bezocht. U mag echter geen goederen retourneren die zijn geïnstalleerd, tenzij ze defect zijn.

5.5 Wij betalen u binnen 30 dagen alle door u aan ons betaalde bedragen terug, inclusief eventuele verzendkosten, verminderd met alle kosten die uit hoofde van dit contract verschuldigd zijn.

5.6 Zakelijke klanten, of klanten die zijn vrijgesteld van de regels voor verkoop op afstand, kunnen een bestelling niet annuleren zonder onze wederzijdse instemming.

Dit annuleringsbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten - bijvoorbeeld als de goederen defect of verkeerd beschreven zijn.

6. Defecte goederen / Garantie

6.1 Als er een probleem is met de goederen, breng ons dan per e-mail of schriftelijk op de hoogte van het probleem. Het is handig als u ons een digitale foto van het probleem kunt bezorgen, omdat dit vaak voorkomt dat u de goederen voor inspectie moet terugsturen. Wij zullen de zaak behandelen in overeenstemming met uw wettelijke rechten.

6.2 Alle goederen worden gedekt door een fabrieksgarantie tegen fabricagefouten en materiaalfouten, met inachtneming van de voorwaarden van die garantie.

6.3 De fabrieksgarantie komt bovenop de rechten die de wet u als consument biedt en laat uw wettelijke rechten onverlet.

6.4 Indien een vervanging noodzakelijk is, wordt deze zonder onredelijke vertraging en zonder kosten geregeld. Vervangende goederen worden pas verzonden nadat de oorspronkelijke goederen in ons magazijn zijn ontvangen en gecontroleerd.

De kosten voor het retourneren van goederen naar ons is uw verantwoordelijkheid, maar na inspectie zullen wij uw redelijke portokosten vergoeden, op voorwaarde dat de goederen defect blijken te zijn. Als de goederen niet defect zijn, sturen wij ze aan u terug, maar u moet onze redelijke verzendkosten betalen.

6.5 Biofornuizen moeten worden schoongemaakt volgens onze onderhoudsinstructies.

6.6 Als een artikel niet meer leverbaar is, bieden wij een alternatief aan. Wij zijn echter alleen aansprakelijk voor de vervanging van het defecte artikel en kunnen geen exacte overeenkomst garanderen. In dit geval heeft u de mogelijkheid van terugbetaling.

6.7 Wanneer wij defecte goederen vervangen, bent u verantwoordelijk voor de verwijdering ervan, indien deze niet eerder aan ons zijn geretourneerd.

6.8 Vanwege de aard van het product kunnen wij geen exacte kleurovereenkomst garanderen.

6.9 Alle producten worden vervaardigd binnen toleranties van +/- 1,5 mm.

6.10 De garantie voldoet aan de Deense wetgeving, die stelt dat alle producten een garantie hebben van 1 jaar en een verlengde klachtenperiode van 2 jaar, in geval van defecten tijdens deze periode.

7. Laagste prijsgarantie

Wij zullen de prijs van elke in Nederland gevestigde concurrent binnen 7 dagen na aankoop evenaren, op basis van "like for like" (uw totale offerteprijs), rekening houdend met alle kosten en beschikbaar voor verzending/levering onder dezelfde voorwaarden als de onze. Wat wij bij bioethanolhaard-shop.nl doen is een prijsgarantie bieden, wat betekent dat als u onze producten bij een andere winkel goedkoper vindt, wij hun prijs zullen evenaren. Zo bent u altijd verzekerd van een moderne haard tegen een lage prijs.

Dit aanbod geldt voor alle bio-ethanolhaarden, gashaarden, elektrische haarden en decoratie-accessoires. Om een prijsmatch aan te vragen, stuurt u ons een gedetailleerde offerte van de concurrent per e-mail naar info@bioethanolhaard-shop.nl

8. Aansprakelijkheid

8.1 Producten die op deze website worden verkocht zijn ontworpen om te voldoen aan alle relevante wetgeving in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Zweden en Noorwegen. Wij kunnen niet garanderen of vertegenwoordigen dat zij voldoen aan enige wettelijke vereiste buiten Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Zweden en Noorwegen.

8.2 Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gevolgschade of indirecte schade. Daarom dient u de installatie van de goederen pas te boeken nadat u ze heeft ontvangen en gecontroleerd.

9. Handel of zakelijke klanten

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen van handels- of zakelijke klanten.

9.1 Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd, tenzij met onze wederzijdse toestemming en schriftelijk bevestigd door een directeur van ons bedrijf. Wij behouden ons het recht voor om annulerings- en/of herbevoorradings- kosten in rekening te brengen.

9.2 Claims voor ontbrekende of beschadigde artikelen moeten binnen 2 dagen na levering worden ingediend.

10. Privacybeleid

Wij respecteren uw privacy!

Wij hebben deze privacyverklaring opgesteld, om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het volgende onthult onze informatieverzameling en verspreidingspraktijken voor deze website.

Wij gebruiken uw IP-adres om problemen met onze server vast te stellen en om onze website te beheren. Uw IP-adres wordt gebruikt om u te identificeren en om brede demografische informatie te verzamelen.

Onze site gebruikt cookies om uw winkelwagentje bij te houden. Wij gebruiken cookies om u te identificeren, zodat wij uw informatie kunnen ophalen en u deze niet bij elk bezoek aan onze site opnieuw hoeft in te voeren.

Deze site kan links naar andere sites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.

Onze site maakt gebruik van een bestelformulier waarmee klanten informatie, producten en diensten kunnen aanvragen. Wij verzamelen contactgegevens en unieke identificatiegegevens van bezoekers. Contactinformatie van het bestelformulier wordt gebruikt om bestellingen en informatie over ons bedrijf naar onze klanten te sturen. De contactinformatie van de klant wordt ook gebruikt om indien nodig contact op te nemen met de bezoeker. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het ontvangen van toekomstige mailings. Er worden unieke identificatiegegevens van website bezoekers verzameld om de identiteit van de gebruiker te verifiëren en te gebruiken als rekeningnummers in ons registratiesysteem.

Veiligheid

Deze site heeft veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de informatie onder onze controle te voorkomen. Alle gegevens worden beschermd met behulp van de meest geavanceerde methoden die beschikbaar zijn. Wij slaan geen financiële informatie, zoals creditcardnummers, of persoonlijke informatie, zoals sofinummers, op deze site op.

Corrigeren/bijwerken

Deze site geeft gebruikers de volgende mogelijkheden om eerder verstrekte informatie te wijzigen en aan te passen.

Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten op Bioethanolhaard-shop.nl

Uitschrijven

Deze site geeft gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie uit onze database te verwijderen om in de toekomst geen mededelingen meer te ontvangen of om geen berichten van de mailinglijst meer te ontvangen.

U kunt ons een e-mail sturen via de Contactpagina.