Wat is dropshipping

CACH Fires biedt dropshipping van onze producten aan. Het is een perfecte oplossing voor een bedrijf dat geen voorraad wil aanhouden of snel wil verkopen met minder kapitaal.

Onze bio-ethanol haarden zijn een van de meest gewilde producten in de markt. Ze zijn gemakkelijk te installeren, kosteneffectief en vereisen minimaal onderhoud. Bovendien zorgen ze voor een schone verbranding zonder gifstoffen, rook en rommel. Onze bio-ethanol haarden komen in een verscheidenheid van vormen, maten en ontwerpen om u de perfecte look voor uw ruimte te geven. Bovendien worden ze aangedreven door milieuvriendelijke bio-ethanol brandstof, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.

Wij bieden dropshipping diensten aan zonder minimale bestelling-eisen en met gegarandeerde snelle levering. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen en wij zorgen voor de rest. Ons team zorgt ervoor dat uw producten professioneel worden verpakt en met de grootste zorg bij uw klanten worden afgeleverd. Met CACH Fires hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorraad en opslag van producten of het gedoe met verzending. Wij regelen alles voor u, zodat u met een gerust hart en zonder stress kunt winkelen.

Productaanvoer - wij doen het werk!

Wij bieden een productfeed die de belangrijkste specificaties, categorieën, voorraadstatus, afbeeldingen enzovoort bevat. Daarom kunt u uw pagina altijd gemakkelijk en eenvoudig up-to-date houden. U kunt hier meer lezen over onze productaanvoer.

Blindshipping

Wij versturen de bestelling met uw bedrijf als afzender, zodat de klant niet ziet dat de bestelling van CACH Fires afkomstig is. Wij gebruiken ook generieke verpakking en etikettering om ervoor te zorgen dat de klant niet weet dat wij de afzender zijn. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw bedrijfs- en klantgegevens verstrekken, en wij doen de rest. Zo kunt u onze producten aan uw klanten aanbieden zonder dat ze weten dat ze van ons afkomstig zijn.

U kunt alles eenvoudig invoeren, wanneer u afrekent op onze website en de optie blindshipping aanvinkt.

Waarom eco-vriendelijke haarden dropshippen?

Wanneer u op zoek bent naar een schone en efficiënte manier om uw huis of kantoorruimte te verwarmen, zijn onze bio-ethanol haarden de perfecte optie. Uw klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de installatie- en onderhoudskosten, want onze haarden zijn zeer eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. Bovendien worden ze aangedreven door milieuvriendelijke bio-ethanol brandstof, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn. Met onze dropshipping service kunt u onze producten aan uw klanten aanbieden zonder dat ze weten dat ze van ons afkomstig zijn.

De producten worden voornamelijk geproduceerd in staalmateriaal zonder elektrische installatie. De kans op klachten is daarom minimaal, aangezien het product op zich niet kapot kan gaan, tenzij het verwaarloosd wordt. Bovendien maakt het gebruiksvriendelijke ontwerp het voor iedereen gemakkelijk om het product te installeren en te gebruiken.

Overtuigd? Meld u vandaag nog aan!