CACH Fires Showroom

Bezoek een van onze drie showrooms in Aalborg, Kopenhagen, of Londen, waar we een groot aantal van onze producten tentoonstellen. Ons vriendelijke en deskundige personeel helpt u graag bij het vinden van de perfecte milieuvriendelijke haarden voor uw winkel. Of u nu op zoek bent naar elegante wandhaarden, hoekhaarden, of een traditionele tafelhaard, wij hebben voor ieder wat wils. 

Wij voorzien u ook van alle informatie die u nodig heeft om het meeste uit de verkoop van bio-ethanol haarden te halen, inclusief installatie-instructies en tips voor gebruik en onderhoud. We bieden een breed scala aan accessoires, zoals afvoersystemen en haardgereedschap, om uw haardopstelling compleet te maken. Bezoek ons vandaag nog en laat ons u helpen de perfect haarden voor uw winkel te vinden. 

Wordt een expert

Wij trainen onze dealers snel tijdens het bezoek. Bio-ethanol haarden zijn ongelooflijk eenvoudig te bedienen en te onderhouden - daarom is een bezoek aan ons een uitstekende manier om uw toekomstige verkoop te maximaliseren. We helpen u graag bij het kiezen van de best verkopende producten in uw regio. In ruil daarvoor bieden wij aantrekkelijke voorwaarden voor onze dealers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 

SHOWROOMS


Aalborg Showroom

CACH Fires Europe

Gravsholtvej 15
9310 Vodskov
Denemarken

Copenhagen Showroom

CACH Fires Copenhagen

Valby Langgade 30
2500 Valby
Denemarken

London Showroom

CACH Fires UK

53 Norman Road, Greenwich
SE10 9QF
London, Verenigd Koninkrijk


Sla de rit over - Boek een online presentatie

Wij bieden een online presentatie van ons productassortiment aan. Dit is een snelle en efficiënte manier om uw verkoop te stimuleren en bespaart u veel tijd. In onze showroom tonen we een verscheidenheid aan merken. We bieden een uitgebreide selectie van moderne, stijlvolle en efficiënte haarden die een aangename sfeer in uw huis kunnen creëren. 

Ons team van experts staat klaar om u gedurende het hele proces van advies en begeleiding te voorzien. Wij streven ernaar ervoor te zorgen dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de juiste haard voor uw huis of kantoor. Daarnaast bieden wij een uitgebreide service na verkoop om ervoor te zorgen dat uw haard in perfecte staat blijft en efficiënt blijft werken gedurende zijn hele levensduur.