CACH Fires Showroom

Bezoek een van onze drie showrooms in Aalborg, Kopenhagen of Londen, waar we een groot aantal van onze producten tentoonstellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u helpen de perfecte milieuvriendelijke haarden voor uw winkel te vinden. Of u nu op zoek bent naar elegante wandhaarden, een hoekhaard of een traditionele tafelhaard, wij hebben voor ieder wat wils.

We zullen u ook voorzien van alle informatie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u het meeste uit de verkoop van bio-ethanol haarden haalt, inclusief installatie-instructies en tips over bediening en onderhoud. Wij hebben een breed scala aan accessoires, zoals rookkanalen en haardgereedschap, om uw haardinstallatie compleet te maken. Bezoek ons vandaag nog en laat ons u helpen de perfecte haarden voor uw winkel te vinden.

Expert worden

Wij leiden onze dealers snel op bij bezoeken. Bio-ethanol haarden zijn ongelooflijk gemakkelijk te bedienen en te onderhouden - daarom zal een bezoek aan ons een grote hulp zijn om uw toekomstige verkoop te maximaliseren. Wij begeleiden u graag naar de best verkopende producten in uw regio. In ruil daarvoor bieden wij onze dealers aantrekkelijke voorwaarden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Showrooms

Aalborg Showroom

CACH Fires Europe

Gravsholtvej 15
9310 Vodskov
Denemarken

Copenhagen Showroom

CACH Fires Copenhagen

Valby Langgade 30
2500 Valby
Denemarken

London Showroom

CACH Fires UK

53 Norman Road, Greenwich
SE10 9QF
London, Verenigd Koninkrijk


Sla de rit over - Boek een online presentatie

Wij bieden online presentaties van ons assortiment aan. Het is een snelle en efficiënte methode om uw verkoop te bevorderen en bespaart u veel tijd. Onze showroom toont een verscheidenheid van onze merken. Wij bieden een uitgebreide selectie van moderne, stijlvolle en efficiënte haarden die uw huis een aangename sfeer kunnen geven.

Ons team van experts staat klaar om u bij elke stap te adviseren en te begeleiden. Wij streven ernaar dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de juiste haard voor uw huis of kantoor. We hebben ook een uitgebreide service na verkoop om ervoor te zorgen dat uw haard in perfecte staat blijft en efficiënt werkt gedurende zijn hele levensduur.