Boek een online presentatie

Wilt u een van onze vele haarden ervaren? Boek een online afspraak met ons en krijg een rondleiding door onze Showroom.

Een van onze ervaren medewerkers leidt u door onze verschillende producten en geeft u een grondige uitleg over hoe ze functioneren en zich tot elkaar verhouden, zodat u de perfecte haard voor uw project kunt vinden.

Wij bieden een paar verschillende soorten online bijeenkomsten aan. Reserveer degene die het dichtst bij uw verzoek past, zodat we zo goed mogelijk voorbereid zijn op uw bijeenkomst.

Vind hieronder de verschillende online bijeenkomsten.

Boek online vergadering met Bioethanolhaard-shop

Presentatie van de bio-ethanol haard - 15 minuten

Wij geven u een presentatie van bio-ethanol haarden met alle basisinformatie over hoe ze functioneren en welke verschillen u kunt vinden tussen de modellen.

Tijdens de presentatie richten we ons op de verschillende haarden die in onze showroom te zien zijn en die een grote verscheidenheid aan design, merken en modellen hebben.

Boek online vergadering met Bioethanolhaard-shop

Product Presentatie - 15 minuten

Wilt u een specifiek product zien, dan kunt u een productpresentatie van 15 minuten boeken. In dit gesprek nemen we de eigenschappen van de specifieke producten door en kunt u ook vragen stellen.

Deze bijeenkomst is het meest geschikt voor Bio-ethanol haarden, Opti-Myst en Elektrische haarden.

Wij hebben niet alle producten in ons assortiment beschikbaar voor een preview, maar wij zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Online Bio haard product presentatie