Bestsellers

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


SHOP ONZE MERKEN

Welkom bij CACH Fires - Moderne en milieuvriendelijke haarden!

CACH Fires heet u welkom in een universum van milieuvriendelijke en moderne haarden. In ons assortiment vindt u zowel haarden voor bio-ethanol als terrasverwarmers voor gas of elektriciteit.

Wij zijn experts in bio-ethanol- en milieuvriendelijke haarden en onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen, te begeleiden en deskundig advies te geven.

Bij CACH Fires werken wij dagelijks samen met haardhandelaren, interieurzaken, bouwcentra, bouwmarkten en soortgelijke winkels met belangstelling voor verwarming en design. Daarnaast bieden wij ons assortiment ook aan voor projectverkoop door aannemers, architecten en binnenhuisarchitecten. Wilt u deel uitmaken van onze B2B samenwerking?

Als zakelijke klant bij CACH Fires krijgt u altijd vaste kortingen, professionele producten en direct contact met onze ervaren medewerkers.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een login aan via het formulier.

Foco Room Divider 1000
Foco Room Divider 1000 built-in bioethanol fireplace

Cheyenne bioethanol fireplace
Cheyenne bioethanol fireplace

We brengen je verwarming en Deense 'hygge'

CACH Fires heeft ervaring in het vak sinds 2010. Wij hebben ervoor gekozen om ons te richten op niche producten binnen de moderne verwarming en Deense "hygge".

Wij hebben onze eigen producten op voorraad en verzenden naar onze klanten in heel Europa. Ons personeel telt meer dan 10 talen. Daarom kunnen we waarschijnlijk communiceren in uw specifieke taal!

Als u meer wilt weten over CACH Fires, lees dan hier:


Showrooms

Showroom

Showrooms:

Aalborg
Kopenhagen
London

Beurzen:

Frankfurt 26-31 Januari 2024
Verona 28.-02. Maart 2024

CACH Fires

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Aalborg, Denemarken, waar we lokaal 15 medewerkers op kantoor hebben. We zijn momenteel, in 2023, in meer dan 14 Europese landen aanwezig en een groot deel van de activiteiten is dus export vanuit Denemarken.

Onze filosofie is het ontwerpen van haarden en schouwen in Deense designstijl, gekenmerkt door een minimalistische en stijlvolle afwerking.

Ons team bestaat uit vele nationaliteiten en daarom kunnen wij onze klanten bedienen in het Nederlands, Deens, Engels, Zweeds, Noors, Duits, Frans, Pools, Italiaans en Fins.

Deens Design - Betaalbare Prijzen

Nieuw in 2024

Der er desværre ingen produkter i denne kategori